Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratis-medium.nl


  Gratis mediums uit Nederland kijken in de toekomst.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis mediums Daghoroscoop  Stier door gratis mediums Daghoroscoop  Tweelingen door gratis mediums Daghoroscoop  Kreeft door gratis mediums Daghoroscoop  Leeuw door gratis mediums Daghoroscoop  Maagd door gratis mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis mediums Daghoroscoop  Schorpioen door gratis mediums Daghoroscoop  Boogschutter door gratis mediums Daghoroscoop  Steenbok door gratis mediums Daghoroscoop  Waterman door gratis mediums Daghoroscoop  Vissen door gratis mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op gratis-medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Anne kan je als geen ander weer terug in je eigen kracht zetten. Je een spiegel voorhouden zonder je bekritiseerd te voelen. Een heel fijn medium die ik al een aantal jaren spreek.




Ervaring van Marloes met medium Anne   Ervaring van Marloes met medium Anne   Ervaring van Marloes geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Ik ben jouw number Uno fan. Ben altijd blij als ik jou gesproken heb. Jij brengt altijd mij weer tot rust. Mensen bel haar, krijg je zeker geen spijt van R.




Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Nog nooit meegemaakt wat nu gebeurt is, alles klopte wat je via je gisten doorgegeven werd. Ik ben er nog stil van. Mijn lief en ik hebben een geweldig tijd gehad en nu maar open op de volgende stap. Maar ik zal geduld hebben, zoals jij en jouw gidsen mij dat aangeraden hebben. En ik heb me aan mijn woord gehouden, en gedaan wat gedaan moest worden. Ook je kaarten gaven dit advies. WOW, ik ben er nog stil van (en geniet nog na). Dank je wel lieve Adora.




Ervaring van Chantalle met medium Adora   Ervaring van Chantalle met medium Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Heel lieve dame, die bij de feiten blijft, niet langdradig doet, concrete toekomst onthuld, gelijklopend met de "betere" mediums.




Ervaring van C.C met medium Mathilda   Ervaring van C.C met medium Mathilda   Ervaring van C.C geplaatst op 14 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Bedankt voor mij altijd terug rustig te krijgen .je bent heel goed .zijn al dingen uitgekomen ,nu de rest nog .gr .




Ervaring van Sonia met medium Kiki   Ervaring van Sonia met medium Kiki   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Paloma
  Ervaring met medium Paloma
  Paloma, je bent een Topper. Echt al zoveel voorspellingen zijn uitgekomen. Ik kijk uit naar 2020 : ). x Dora.




Ervaring van Dora met medium Paloma   Ervaring van Dora met medium Paloma   Ervaring van Dora geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Aangenaam gesprek, voelde de situatie zeer correct aan zonder dat ik ook maar iets zei. Sharida toppie en bedankt, je hebt me aangenaam verrast.




Ervaring van ANS met medium Sharida   Ervaring van ANS met medium Sharida   Ervaring van ANS geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga, alvast een hele fijne mooie kerst voor jou. dat 2020 maar weer een gezond jaar mag brengen want dat is het aller belangrijkste.
Dat je weer net zoveel mensen gaat helpen en kan helpen, steunen als nu je bent nog steeds de beste jou waardering is mega veel waard, je luisterend oor zijn in moeilijke tijden het beste medicijn wat er is. Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Poppy-Jo
  Ervaring met medium Poppy-Jo
  Wat ben jij geruststellend en je geeft me moed om door te gaan. Rake uitspraken en zonder een moment te twijfelen.
Je bent een KEI in je vak.




Ervaring van M met medium Poppy-Jo   Ervaring van M met medium Poppy-Jo   Ervaring van M geplaatst op 12 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Kort en krachtig. Een lieve topper.




Ervaring van Jessss met medium Olga   Ervaring van Jessss met medium Olga   Ervaring van Jessss geplaatst op 12 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Ik ben enorm blij verrast. Ik ben benieuwd of u gelijk zult krijgen. Ik laat het u zeker weten.

Onwijs bedankt.




Ervaring van D met medium Yoshua   Ervaring van D met medium Yoshua   Ervaring van D geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Ik stuurde Celine een foto door en vroeg aan de telefoon welke energie ze doorkreeg. En ik moet toegeven ze zat er bonk op alles wat ze omschreef klopte.
Dank je wel Celine.




Ervaring van A. met medium Celine   Ervaring van A. met medium Celine   Ervaring van A. geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sellena
  Ervaring met medium Sellena
  Lieve Sellena, op 9/12 de kans gekregen om je te mogen leren kennen. Geen woorden om te omschrijven hoe uniek en straf je bent. Als voelsprieten van goud bestaan, heb jij ze. Ik ben sterk onder de indruk wat je allemaal kon invoelen zonder ik maar iets moest zeggen. Ik kon zelfs niets zeggen, sprakeloos van hoe zuiver je gaves zijn. Je bracht rust, liefde, veel duidelijkheid en tips. Onmogelijk om geen vertrouwen te hebben in je, je zag dingen die niemand anders wist en het klopte volledig.
Ik zou iedereen aanraden om zichzelf het kostbare cadeau te doen om je zeker een keer te bellen.

Dank je wel voor ALLES.
Liefs.




Ervaring van E. met medium Sellena   Ervaring van E. met medium Sellena   Ervaring van E. geplaatst op 11 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sellena  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Mama Leandra, dank u wel.
U heeft mij weer in mn kracht gezet en mn twijfels weggenomen, door uw reading superlief voor uw compliment, echt superlief, u bent een Engel voor mij met een mega grote gouden hart.

Een hele grote knuffel van mij.
Ik heb binnen 10 dagen weer contact met u.

Slaap lekker

R.




Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Ysis
  Ervaring met medium Ysis
  Een lieve en oprechte dame met llieve stem en ze houdt je zeker niet aan het lijntje. Alles wat ze zei klopte en wat ze over de toekomst zei daar geloof ik in.

Bedankt lieve Ysis, ik kan weer positief verder blijven hopen.
Dikke knuffel en tot weder horen.

Het meisje met hartpijn en dat volgend jaar gaat samen wonen :-).




Ervaring van A en G met medium Ysis   Ervaring van A en G met medium Ysis   Ervaring van A en G geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Ik heb Nina al diverse keren via de mail om antwoord gevraagd. en zij is zo fantastisch goed en lief in wat zij voelt en voorspelt.




Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie met medium Nina   Ervaring van Nathalie geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Niet goed lang wachten en verteld helemaal niet wat er speelt.




Ervaring van Lin met medium Celine   Ervaring van Lin met medium Celine   Ervaring van Lin geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Celine
  Ervaring met medium Celine
  Dank je wel. Wat ben jij goed en wat heb je me rust gegeven. Dank je wel voor je gave en je duidelijke woorden.




Ervaring van D. met medium Celine   Ervaring van D. met medium Celine   Ervaring van D. geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra, you are the best,

Superrrrbedankt, jij bent en blijft een topper.
Zou iedereen aanraden om jou te bellen.
Jij bent goed in invoelen en je voorspellingen komen uit en mooie tools waar je wat aan hebt.

Grote knuffel

R.




Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik bel al vaak eens met Anouk, en ze is zo verschrikkelijk goed. Ik sta er alle keren versteld van. Ze vertelde dat mijn date de eerste keer niet door ging en de tweede keer wel. Nou ze had het weer helemaal goed. Ik vind haar top.




Ervaring van carolien met medium Anouk   Ervaring van carolien met medium Anouk   Ervaring van carolien geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  MB wat ben je toch een lieverd, ik bel al vele jaren met jou maar nog elke dag ontzettend blij met jou raad en daad. Ik wens je onwijs fijne feestdagen toe en een gezond 2020 natuurlijk.




Ervaring van Gea met medium MB Rhais   Ervaring van Gea met medium MB Rhais   Ervaring van Gea geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Hartelijk dank voor ons mooie gesprek van daarnet met alle goede en duidelijke antwoorden waarop ik al zo lang zat te wachten. Ik heb dagen geduld moeten hebben en steeds was iemand anders mij voor totdat ik je nu dan eindelijk te pakken kreeg. Ik voel me nu een heel stuk rustiger hoe ik deze antwoorden heb. En hoe zwaar het ook is, ik blijf volhouden omdat ik de afloop reeds ken dankzij jou. Alleen vergat ik om jou nog wat extra uitleg te vragen over dat groot rood kruis dat jullie eerder hadden gezien (je weet toch wat ik bedoel?) Maar voor de rest ben ik superblij met alle antwoorden en adviezen. Ik laat je weten zodra ik weer wat van hem hoor of zie. Groetjes,

Judy xx.




Ervaring van Judy met medium Tabitha   Ervaring van Judy met medium Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Bhartie
  Ervaring met medium Bhartie
  wouw , fantastisch consulent , ze wist me precies te vertellen wat er aan de hand was en het klopte allemaal , ze heeft me weer hoop gegeven . bedankt lieve Bhartie.




Ervaring van A. met medium Bhartie   Ervaring van A. met medium Bhartie   Ervaring van A. geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine is een topper vorige week had hij wat voorspeld en er zijn nu al wat dingen uitgekomen top, bliif zo door gaan Meine je hebt echt een mooie gave liefs Angel.




Ervaring van Angel met medium Meine   Ervaring van Angel met medium Meine   Ervaring van Angel geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Yoshua paar keer gesproken, zeer helder voelend en snelle antwoorden, verschillende voorspellingen al uitgekomen. Top Medium .




Ervaring van Anoniem met medium Yoshua   Ervaring van Anoniem met medium Yoshua   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie ik heb net met jou gebeld in verband met mijn overleden man , en ook over mijn dochter.
Hartelijk bedankt voor je hulp. Ik ga het nodige doen. Grtjs.




Ervaring van rita met medium Danie   Ervaring van rita met medium Danie   Ervaring van rita geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, na heel lang wachten, je toch te pakken gekregen, dank je wel lieverd voor de gerustelling,

Heel veel liefs,
R.




Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Ik schrijf meteen een getuigenis.
Wat een ontzettend lieve leuke en vlotte dame.
Ziet snel, kan het goed toelichten, en ik kan het plaatsen.
ZEKER de moeite waard om deze lieve vrouw te bellen.

Dankjewel Stephanie
Groetjes van de Boogschutter.




Ervaring van Karin met medium Stephanie   Ervaring van Karin met medium Stephanie   Ervaring van Karin geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Het was een heel fijn gesprek. Je geeft op een heldere manier inzichten waar ik echt veel aan heb. Realistisch, to-the-point en je geeft ook ruimte voor mijn verhaal. Ik dacht dat hij nooit meer contact met mij zou opnemen en na 8 maanden is dat toch gebeurd. Jij bleef het zien en zeggen al had ik de hoop verloren. Je bent een topper .




Ervaring van Anomiem met medium Maddy   Ervaring van Anomiem met medium Maddy   Ervaring van Anomiem geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt. Al onze gesprekken zitten dus in mijn hart en jou steun raak ik nooit meer kwijt je bent de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Wat bent u een topper.zo lief en eerlijk en we hebben net weer zo gelachen. Dank u wel .word heel.spannend nu. Hou u zeker op de hoogte.




Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Beste Tess, ik bel je nu al een tijdje en steeds met dezelfde vragen. Je bent standvastig in wat je ziet voelt en dat geeft me enorm veel steun en rust. Je loopt een stukje vooruit op mijn levenspad en zonder veel info weet je zo treffend alles te omschrijven. Je bent een topper. Dankjewel.




Ervaring van M E met medium Tess   Ervaring van M E met medium Tess   Ervaring van M E geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Flabergasted je pikte direct de essentie op en wist exact waar het over ging. Geen algemeenheden maar to the point. Sommige dingen zijn mindet leuk om te horen maar eerlijk en zoals het in realiteit is. Geen sprookjes maar met de voeten op de grond. Hard om horen maar zoveel beter dan verwachtingen scheppen om mij naar de mond te praten. Bedankt Anouk voor je eerlijkheid .




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Vandaag 7 december een prachtige reading gehad. Ik vind Sissy een enorm aangename vrouw, duidelijk en recht voor de raap, ik hou ervan.
Sissy, heel erg bedankt .




Ervaring van Jo met medium Sissy   Ervaring van Jo met medium Sissy   Ervaring van Jo geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Mama Leandra

Thank you

Gr.

R.




Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Gratis-medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Gratis-medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratis-medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratis-medium.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden